Spar penger på å samle alle smålån!

Når det hopes opp flere mindre lån samt kredittkortgjeld, er det lurt å refinansiere dem ved hjelp av bare ett større lån. Jo mindre avdraget, desto høyere renter, og derfor er rentene på kredittkortgjeld og smålån svært høye, så for deg som ikke har råd til å nedbetale dem om gangen kan det gå flere måneder eller år med høye utgifter uten at du engang greier å redusere avdraget. Til gjengjeld kommer større lån med lavere renter og lengre nedbetalingstider. På denne måten sparer du mye i jevnlige utgifter samtidig som du får anledning til å nedbetale gjeldene på dagen.

Når det gjelder refinansiering av forskjellige typer gjelder, er yA bank blitt den mest populære banken i Norge. Hos dem er det mulig å få refinansieringslån på maksimalt 401 000 kroner med svært gunstige renter.

YABank_logo_Main_RGB

Hvordan fungerer det?

Vi snakker nemlig om en gjennomsnittlig rente på 13,99%. yA bank tilbyr altså en betydelig lavere rente i forhold til andre banker, for ikke å snakke om rentene du ellers betaler på kredittkortgjelden eller dine mindre forbrukslån. Summen som du kommer til å låne kommer an på dine egne behov, men det er kanskje lurt å låne litt ekstra. Den minimale summen er på 25 550 kroner, og du kan regne med hele 15 år i nedbetalingstid. Prosenten du betaler i rente kommer an på dine inntekter, beløpet du har tenkt å låne o.l. Du får alle mulige svar og forklaringer ved å søke om yA bank sitt refinansieringslån.

Andre fordeler

Det er en del fordeler du ikke kommer til å finne hos andre banker. Du kan bl. a. få hele tre år med avdragsfrihet, dvs. en periode når du bare betaler renter. Nedbetalingen av avdraget kan du begynne med når det passer deg best. I tillegg til det får du en rekke andre fordeler, så du må ikke vente lenger. Søk om refinansieringslån og bli kvitt de skyhøye rentene på kredittkortet og andre små lån du sliter med.

Hvordan søker jeg om refinansiering?

Alt du trenger å gjøre er å besøke yAbank sin hjemmeside og søke ved å fylle ut skjemaet som du finner der. Det finnes en del krav du må oppfylle, som f. eks. det å ha minst 251 000 kroner brutto i årsinntekt og ikke noe aktuelle betalingsanmerkninger. yA Bank bevilger refinansieringslån kun til personer som er eldre enn 20 år. Hva venter du på? Hvis du møter disse kriteriene, har du funnet en løsning på alle dine økonomiske problemer.

Det finnes også andre alternativer om man vil sjekke littgrundigere. Du kan besøke www.låne-penger-på-dagen.no. Her kan du finne alternativer på lån uten kredittsjekk og lån med betalingsanmerkning. Du finner også de beste alternativene på smålån i norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *